Seminar Seksualiteit en Traditie

Al enkele jaren kom ik met een groep dames vanuit verschillende levensbeschouwelijke traditie samen om te leren over seksualiteit en traditie. Na jaren voorbereiding willen we het nu breder trekken. Hierom organiseren wij 22 maart een seminar voor vrouwen, door vrouwen.

Door middel van lezingen en workshops kijken we  deze ochtend naar hoe met seksualiteit en intimiteit wordt omgegaan in de verschillende tradities. Een middag met ervaringsverhalen en achtergrondinformatie over geloven en genieten, over macht, kracht en misbruik, over wat je moeder zei en over wat ze eigenlijk bedoelde…

Datum: vrijdag 22 maart 2019
Tijd: 9.30 – 14.00 uur
Locatie: Hogeschool Inholland Diemen
info en inschrijven: www.hagar-sarah.nl

 

Ik hoop jullie allen daar te zien!

3 meisjes 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: