Youtube – Een kijkje bij “de ander”.

Sinds het begin van de corona crisis wordt ons verteld vooral binnen te blijven, in onze eigen bubbel. Voor iemand zoals ik die leeft van mensen uít hun eigen bubbel halen is dat best lastig. Hoe breng je mensen samen als je niet samen mag komen? Hoe geef je mensen een kijkje in het leven van de ander als je thuis moet blijven en niet mag samenkomen?

Een van de manieren om dit toch te bereiken is via (social) media. Door mijn contacten is het voor mij betrekkelijk makkelijk om achter de schermen te kijken. Plekken die voor een ander misschien ongezien blijven. Wie heeft er bijvoorbeeld wel eens een kijkje in een moskee genomen? Of gehoord over joodse mindfullness?

Aan het filmen bij Ons’ Lieve Heer op Solder

Door deze ontmoetingen en plekken te filmen en op mijn YouTube kanaal te plaatsen hoop ik mensen toch nog een vorm van ontmoeting te geven. Wat zouden jullie graag willen zien? Waar willen jullie meer over weten? Laat het me weten in de comments of een privé bericht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: